Gospodarstvo

Štedilniki za vsako gospodinjstvo

Kuhinjski štedilniki obstajajo že več kot sto let seveda pa so se od takrat zelo razvili, kljub temu pa so nekateri ohranili isti, klasičen izgled ki se odlično poda nekaterim domom. Štedilnik je uporaben za različne stvari, lahko ga uporabljamo za peko, kuhanje ali pa ogrevanje stanovanja. Poglejte si povezavo https://furlan.si kjer najdete Slovensko podjetje ki se ukvarja z izdelavo in montažo štedilnikov, kaminov in žarov že od leta 1929.

Poznamo več vrst štedilnikov v glavnem jih delimo na vgradnje in prenosne, vgradnji so vgrajeni v prostor in jih ne moremo nikoli premikati ponavadi so okrašeni s ploščicami le za boljši zgled, prenosni štedilniki pa so narejeni tako da jih le postavimo v prostor, čeprav jim rečemo prenosni niso zelo mobilni saj so težki, niso postavljeni na kolesa ali kaj podobnega in so namenjeni da so vedno na eni poziciji. Tej štedilniki ponavadi niso okrašeni s ploščicami, seveda pa lahko najdemo izjeme med njimi ki so okrašeni.

štedilniki

Pri nakupu štedilnika imamo res veliko možnosti, lahko izberemo samo štedilnik lahko izberemo štedilnik s pečico na les in trda goriva, lahko štedilnik s stolpom in še veliko drugih možnosti je. Podjetje na zgornji povezavi lahko naredi kombiniran štedilnik z vsemi različnimi dodatki po vaši meri, lahko si izberemo katere dodatke hočemo, kater model teh dodatkov želimo, kakšne keramične ploščice želimo in še nekaj drugih malenkosti si lahko izberemo. Poleg tega pa to podjetje ponuja tudi doživljensko garancijo, saj verjamejo v svoje znanje in dovgoletne izkušnje.

Štedilniki so res odličen dodatek za vsako gospodinjstvo, zato si poglejte zgornjo povezavo kjer lahko izveste več o štedilnikih lahko pa tudi pošljete povpraševanje v podjetje, s pomočjo povpraševanja boste izvedeli kakšen štedilnik je primeren za vaš dom, koliko stane ter koliko časa potrebujejo za izdelavo in montažo.