Gospodarstvo

Filtracija pripomore k čistejšemu zraku

filtracija

Dim in prah sta zagotovo dve snovi, ki si jih ne želimo prav dolgo vdihovati, pa tudi za naše zdravje to ni dobro. A v nekaterih gospodarskih obratih se žal ni mogoče izogniti velikim količinam prahu in dima in v teh primerih je filtracija pravi in praktično edini način, da se v kratkem času znebimo neželenega prahu in dima. Podjetje Blasttehnik vam ponuja odlične stroje, ki so sposobni v kratkem času »posesati« dim in prah, tako da boste vi lahko nemoteno delali naprej.

Ena od nalog vsakega delodajalca je, da zagotovi varno in zdravo delovno mesto za vse zaposlene. Izpostavljenost velikim količinam prahu in dima pa zagotovo ne ustreza definiciji varnega, kaj šele zdravega delovnega mesta. A k sreči obstaja rešitev – industrijski odpraševalniki. Industrijski odpraševalniki so stroji, ki odsesajo ves prah in dim, ki lahko nastajata v določenih gospodarskih obratih in na ta način pomagajo izboljšati kakovost zraka v delovnem prostoru, s čimer se znižajo tudi obratovalni stroški ter poveča varnost delovnih mest. v podjetju Blasttehnik vam ponujajo dve verziji odpraševalnih strojev in vsaka od njih ima prednosti in slabosti, o katerih vam bodo še največ znali povedati strokovnjaki v podjetju, zato vam svetujemo, da jih čim prej pokličete. Njihovi stroji so zares kvalitetno izdelani, pomembno pa je vedeti tudi, da se lahko vsaj do neke mere prilagodijo željam in potrebam svojih strank – denimo, če imate zares majhen prostor ali kaj podobnega. Ponujajo vam tudi 2-letno garancijo, možnost najem ali nakupa njihovih strojev, na zalogi imajo vse rezervne dele in potrošni material pa še lasten servis nudijo. To je le nekaj izmed razlogov, zakaj izbrati njih.

Če tudi vi delate v panogi, kjer se ustvari veliko dima in prahu, potem je filtracija oz. filtracijski sistem še kako pomemben. Le tako se namreč lahko zagotovi varno in zdravo delovno mesto za vsakega zaposlenega.