Šport in prosti čas

Cestna kolesa – nakup za še več doživetij na dveh kolesih

Si želite novega cestnega kolesa pa ne veste, kje bi ga kupili oz. naročili, mi vam priporočamo nakup cestnega kolesa pri Enduru. V spletni trgovini boste na enem mestu našli veliko ponudbo različnih blagovnih znamk cestnih koles. Cestna kolesa ali kot se jih pogosto poimenuje “specialke”, so kolesa s tankimi gumami, nizkim sedežem in izredno lahkim okvirjem, ki omogočajo hitro in enostavno kolesarjenje po gladkih površinah – asfaltu. Omenimo, da v kategoriji – cestna kolesa, sodijo tudi tako imenovana gravel kolesa. V spletni trgovini Enduro najdete ponudbo različnih priznanih proizvajalcev koles, kot so Scott, Specialized, Cannonndale, Bergamont,Bianchi in druge.

Cestna kolesa – za koga vse so primerna?

Za vse tiste, ki jim kolesarjenje predstavlja ključno aktivnost za ohranjanje kondicije, način prevoza od točke A do točke B, ali pa udeleževanja na dirkah. Oblika cestnega kolesa postavi kolesarja v aerodinamičen položaj, gume so tanke, samo kolo oz. okvir kolesa pa izredno lahko, saj je s tem omogočeno enostavno poganjanje v primerjavi z mestnim ali pa gorskim kolesom. A kljub temu je pomembno, da izberete pravo kolo, ki bo primerno vaši telesni višini in lahkotni vožnji.

Cestna kolesa, kako izbrati pravega zase?

Če se s kolesarjenjem ukvarjate že dlje časa, potem natanko veste, da morate izbrati pravo velikost okvirja kolesa, ki se bo prilegalo vaši telesni višini. Za vse tiste, ki prvič kupujete cestno kolo, pa svetujemo, da se posvetujete z nekom, ki se spozna na kolesa. Z veseljem vam bodo priskočili na pomoč tudi v spletni trgovini Enduro in vam odgovorili na vsa vprašanja ter vam svetovali najboljše možno kolo za vas. Pred samim nakupom pomislite tudi, koliko ste pripravljeni odšteti za cestna kolesa, ki so vam na voljo. Potem pa se enostavno odpravite v spletno trgovino Enduro in naročite izbrano cestno kolo, ki vam bo dostavljeno na želeni naslov.