Zdravje in lepota

Nov zobni mostiček

zobni mostiček

Nasmeh ali še bolje rečeno zobje so velik del našega obraza in prvega vtisa. Če ima človek lep nasmeh nam je takoj všeč in zdaj imajo lahko tudi ljudje ki počasi izgubljajo zobe zobni mostiček, ki ponovno nariše nasmeh na vašem obrazu. Če potrebujete zobni mostiček se obrnite na Lux Dental, ki bodo prav lepo poskrbeli za vas. Zobni mostiček je umetno izdelan in je fiksno nadomestilo naravnih zob, ki lahko nadomeščajo enega ali pa kar več zob hkrati. Preden vam zobozdravnik namesti zobni mostiček mora preveriti ali imate kakšne bolezni vnetja ali kakšne druge bolezni, ki bi lahko vplivale na namestitev mostička.

zobni mostiček nasmeh

Zobni mostiček je enostavno sestavljen in se ga tudi enostavno vstavi v zobovje. Ta opcija je vse bolj uporabna in popularna saj je veliko cenejša kot zobni implantat, prav tako pa po zobnem mostičku posegajo ljudje, ki jih je strah operacije. Kot omenjeno je zobni mostiček enostavno sestavljen, vendar je kljub temu iz kvalitetnih materialov in seveda preizkušenih. Kako izdelajo mostičke si lahko preberete na spletni povezavi zgoraj. Materialov za izdelavo je več, vendar je kljub temu na koncu vrhunski rezultat in prav vsi ljudje, ki imajo zobni mostiček so izredno zadovoljni.

Vsekakor pa je potrebna dobra ustna higiena in če boste dobro skrbeli za svoje zobe ter redno obiskovali zobozdravnika vam lahko zobni mostiček obstoji tudi več desetletij brez menjave. Kar pa je zelo dobra novica. Torej enkratni poseg in že imate popoln nasmeh, ki ga ne smete več skrivati. Kako pa skrbeti za tovrstne zobne mostičke vas bo poučil vaš osebni zobozdravnik, da bo čiščenje čim bolj temeljito in učinkovito. Nikakor si ne smete dovoliti, že zaradi samega zdravja zob, da ne bi pravilno skrbeli za svoje zobe. Nikar se ne bojte, pošljite povpraševanje in že boste na vrsti za nov zobni mostiček.