Dom in vrt

Kopalne kadi po ugodnih cenah

kopalne kadi

Kopalne kadi se uporablja čedalje več in več saj ljudje obožujejo ležanje v kadi, ker je bolj sproščujoče kakor pa stoječe v tuš kabinah. Ali imate trenutno nove kopalnice in pogledujete h kopalnim kadem? Saj pri podjetju Emundia imajo pestre izbire kopalnih kadi, ki vam bodo bodo zagotovo prilegale v vaših najrazličnejših kopalnicah. Pri podjetju Emundia vam lahko ponudijo prosto stoječe kopalne kadi, pol rožne kadi, pravokotne oblike kadi, ovalnih oblik kadi, asimetrične kadi, okrogle kadi, celo masažirane kadi ter tudi dodatne opreme. Kadi Kolpa, ki se imenuje san in je zraven prosto stoječa kopalna kad in je še ustvarjena izmed enojnih delov, dolžina je 178 cm, širina je 88 cm in tudi višina je 63 cm saj prenese volumne do celo 285 litrov.kopalne kadi modra

To, da lahko kadi postavite samostojni, saj ima tudi možnosti vgradnje armaturne tuš ročke, in pa tudi z odlivnimi garniturami. Narejena pa je izven litnega sanitarničenga akrilja, kjer najbolj najžlahtnejši material, kjer so trajni zavedno, zelo so prijetni na dotike, ima prečudovite sijaje ter se jih da dobiti v različnih barvnih kombinacij ter so odporni na razredčenje kislin, razkužila, baz, alkoholov in belila. So odlični toplotni izolatorji, zato se varčujejo z energijami in so obarvani po celotnih širinah, kar omogočajo enostavne popravitve mehanske poškodbe. Proizvajalci takih fenomenalnih kopalne kadi je fino in so podjetja Kolpa San, zraven pa lahko pridobite tudi Kolpa San specialna čistila, ki bodo vaše kadi še bolj naredila svetleča.

V podjetjih Emundia pa prodajajo tudi kakšne dodatke za kopalne kadi kakor so recimo Sifoni, podnožja pri kadeh in prelivanja gum. Podnožja  sanotechniki so odlična ter primerna za vse pravokotne ter kopalniške kadi ter imajo garancirano, kar do 12 mesecev. Teža takih dodatkov za kopalne kadi pa so samo 3 kilogramčke saj boste imeli lahko namestitev na kopalniške kadi.