Turizem

Tečaj francoščine

tečaj francoščine

Vedno iščete nove izzive in ste se začeli zanimati za nove jezike? Potem vam predlagamo učenje francoščine. Za tečaj francoščine vam priporočamo obisk spletne strani podjetja Karnion.

tečaj francoščine vrata

Nikoli ni prepozno ali prezgodaj za pridobivanje novega znanja. Če smo navdušeni nad potovanji in odkrivanju novih celin in držav, pa je še toliko bolj priporočljivo, da se učimo novih jezikov. Pomembno je, da se pro učenju novih jezikov držimo tudi njihove uporabe, saj ga sicer lahko hitro pozabimo. Tečaj francoščine v podjetju Karnion izvajajo že vrsto let, uporabljajo pa metodo superlearning. To je metoda, ki se uporablja že dolgo časa in se izvaja na način poslušanja, da si vsebino zapomnimo kar do 4x hitreje kot bi si jo zapomnili sicer. Tečaj francoščine pa se izvaja tudi preko individualnega pogovora z mentorjem oziroma učiteljem. Če želimo pridobiti znanje s tem ko obiskujemo tečaj francoščine moramo vedeti, da je pomembno tako poslušanje kot konverzacija. S tem ko poslušamo, se učimo novih besed, ki jih pozneje uporabljamo pri pogovarjanju z drugimi. Tečaj francoščine nam omogoča najbolj naravno obliko učenje novega jezika, to pomeni, da se jezika učimo tako, kot smo se učili maternega jezika. S poslušanjem in posnemanjem besed.

Tečaj francoščine poteka tako, da bomo z metodo superlearning učenja pridobili optimalen rezultat, ki nam bo omogočal hiter način učenja novega jezika. Na dan potekajo kar 4 šolske ure, za začetnike pa je priporočljivo da izdelajo vsaj 40 urni trening. Preden začnemo z učenjem, se celostno testiramo, tako da nam lahko pripravijo učni tečaj, ki je prilagojen za vsakega posameznika. Če primerjamo tečaj francoščine po metodi superlearning lahko ugotovimo, da se s to metodo jezika učimo nekoliko hitreje kot s klasičnimi metodami.

Francoščina začetnikom predstavlja izziv vendar hitro ugotovijo, da je skozi tečaj francoščine to res lep in zanimiv jezik. Večina se francoskega jezika ustraši predvsem zaradi njegove specifične izgovorjave in pisanja, vendar hitro ugotovijo da temu ni tako.