Zanimivosti

David Hriberski

David Hriberski, marsikomu ne znano ime in se zdaj sprašujete kdo sploh je to. Naj vam povem kdo je to, da boste vedeli. David je avtor, predavatelj, podjetnik in pa coach. Torej lahko vidite, da se ukvarja s kar nekaj stvarmi, torej lahko rečem, da je vsestranski človek. Več o njem pa lahko izveste v nadaljevanju tega članka.

david hriberski

Torej David Hriberski, veliko ljudi ga ne pozna. Po resnici tudi jaz sem prvič slišala za ime in priimek. Je pa gospod lastnik tudi podjetja, ki se imenuje Optimaplus d.o.o. in od leta 2009 vlaga v svoj poslovni in osebni razvoj. Še danes pa se uči. Je pa lahko vsem vzor, saj je bil pred vsem tem zelo zadržan človek in manjkalo mu je samozavesti. Kot lahko vidite, če imate ta problem, ste lahko še vseeno znani in pomembni nekoč v prihodnosti, samo nikoli ne smete obupati.

David Hriberski pa tega znanja, ki ga ima ne zadržuje za sebe, ampak svoje znanje deli na predavanjih in delavnicah. Ustvarja pa tudi motivacijske videe, tako da če kdo rabi motivacijo nas se udeleži kakšnega njegovega predavanja ali pa si preprosto pogleda kakšen njegov video. V bistvu je pa končal srednjo gostinsko šolo in se tam izšolal za kuharja. Delo v kuhinji ga ni veselilo in je odšel delat v proizvodnjo, kjer je pa imel nesrečo. In takrat je začel razmišljati kaj naj počne v življenju in vstopil je v svet prodaje. Kasneje pa je še prišel v svet podjetništva. Torej kot lahko vidite se vse da če imate voljo in če le hočete. Tudi samo s končano srednjo šolo se lahko marsikaj doseže.

David Hriberski je lahko vzor za vse. Dobil je tudi veliko diplom in tudi kakšen certifikat. V svojem življenju je dosegel že veliko, ampak še vseeno se hoče naučiti kaj novega. Tudi vi lahko postanete uspešni.